Section outline

    • تاریخچه و چارچوب سیستم مدیریت پروژه ارزش کسب شده (EVMS History and Framework)


      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز به عنوان اولین نگارنده کتاب "مدیریت پروژه ارزش کسب شده" در ایران، تاریخچه و چارچوب سیستم مدیریت پروژه ارزش کسب شده (EVMS) را تشریح می‌کند. در پادکست‌های بعدی سلسله تعاریف، مفاهیم، نکات و موضوعات مختلفی پیرامون این سیستم ارائه خواهد شد.





    • عناصر کلیدی سیستم مدیریت ارزش کسب شده (Key Elements of EVMS)


      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز به تشریح کامل سه عنصر کلیدی سیستم ارزش کسب شده می‌پردازد. این عناصر عبارتند از PV، EV و AC. این عناصر در ظاهر ساده بوده ولی دارای نکات ظریفی برای اجرا می‌باشند. ممنون از اینکه همراه ما هستید و ما را از سوالات و نظرات خود آگاه می‌کنید.





    • انواع کارها از دیدگاه سیستم مدیریت ارزش کسب شده (Types of Works in EVMS)


      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز به تشریح کامل انواع کارها از دیگاه سیستم مدیریت ارزش کسب شده می‌پردازد. کارها از دیدگاه EVMS به سه دسته کارهای گسسته (Discrete Effort)، پیوسته یا پشتیبانی (Level Of Effort) و وابسته (Apportioned Effort) تقسیم‌بندی می‌شود. این دسته‌بندی به اندازه‌گیری بهتر عملکرد پروژه کمک می‌کند و اشتباه رایج در تهیه WBS را هم برطرف می‌نماید. ممنون از اینکه همراه ما هستید و ما را از سوالات و نظرات خود آگاه می‌کنید.





    • بلایی به نام درصد تکمیل (A Curse named %Complete)


      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز به تشریح مشکلات روش "درصد تکمیل" در اندازه‌گیری ارزش کسب شده می‌پردازد. این روش علیرغم اینکه یکی از پراستفاده‌ترین روش‌ها برای اندازه‌گیری ارزش کسب شده است، ولی بدترین روش از نظر دقت و صحت می‌باشد. برای حل این مشکل باید به سراغ روش‌های دیگر مانند روش مایلستون‌های وزن‌دار و روش شمارش واحدها و غیره رفت. ممنون از اینکه همراه ما هستید و ما را از سوالات و نظرات خود آگاه می‌کنید.




    • روش های اندازه گیری ارزش کسب شده (EV Measurement Techniques)


      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز در ادامه پادکست قبلی تحت عنوان بلایی به نام "درصد تکمیل" به تشریح سایر روش‌های مناسب در اندازه‌گیری ارزش کسب شده می‌پردازد.  این روش عبارتند از روش برهه‌های وزن‌دار (Weighted Milestone)، روش فرمول ثابت (Fixed Formula)، روش شمارش واحدهای معادل (Unites Completed) و واحدهای تکمیل شده (Equivalent Unit Complete) می‌باشد. ممنون از اینکه همراه ما هستید و ما را از سوالات و نظرات خود آگاه می‌کنید.




    • مفهوم شاخص CPI و TCPI و تفاوت آنها چیست؟

      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز به تشریح مفهوم "شاخص عملکرد هزینه" یا CPI و همچنین "شاخص عملکرد هزینه از این پس" یا TCPI می‌پردازد. محاسبه و مقایسه این دو شاخص در طول پروژه می‌تواند به ما بگوید که آیا تحقق اهداف بودجه‌ای پروژه میسر می‌باشد یا خیر. ممنون از اینکه همراه ما هستید و ما را از سوالات و نظرات خود آگاه می‌کنید.





    • انواع کارها در پروژه (Types of Work in Projects)

      در این پادکست، دکتر علی واحدی دیز به تشریح کامل انواع کار در پروژه‌ها می‌پردازد. کارها از دیدگاه استاندارد PMBOK به دو دسته کارهای محصول‌گرا و کارهای مدیریتی پروژه تقسیم می‌شود. این دسته بندی به فهم بهتر فرآیندهای پروژه و همچنین پرهیز از برخی اشتباهات رایج در تهیه WBS، زمانبندی پروژه و انتخاب مدیران پروژه کمک می‌کند. ممنون از اینکه همراه ما هستید و ما را از سوالات و نظرات خود آگاه می‌کنید.



    • انواع ذخیره‌ها در مدیریت پروژه (Types of Reserve)

      ذخیره‌ها از جمله موضوعاتی هستند که دربسیاری از پروژه‌های ما مغفول واقع شده و به همین دلیل هم جایگزین بد آن پدینگ یعنی “دست بالاگرفتن” در برآوردها بیشتر شنیده شده‌ است. با تعریف درست ذخیره‌ها می‌توان هم شفاف بود و هم صادق. هم برآورد منطقی داشت و هم در عین حال ذخیره‌ای برای روز مبادا. در این پادکست قصد داریم شما را با انواع ذخیره‌ها در مدیریت پروژه حرفه‌ای آشنا کنیم.


    • کنترل محدوده و صحه‌گذاری محدوده (Control Scope Vs. Validate Scope)


      در این پادکست قصد داریم درباره تفاوت دو واژه کنترل محدوده و صحه‌گذاری محدوده صحبت کنیم. این پادکست برای افرادی که در حوزه مدیریت پروژه فعالیت دارند و یا افرادی که قصد دارند برای آزمون مدیریت پروژه حرفه ای اقدام کنند، مفید خواهد بود.