هنر و علم ارائه یکی از بایدهای دنیای امروزی کسب و کار است. فارغ از اینکه در هرم سازمانی چه جایگاهی دارید، داشتن این مهارت شانس شما را برای اثرگذاری و جلب حمایت دیگران تا حد بالایی افزایش میدهد. ایستادن در جلوی مخاطبان و جذاب و گیرا سخن گفتن دیگر صرفاً یک ارائه خوب محسوب نمیشود بلکه تفاوت میان شما و سایر رقبایتان را آشکار میکند. هنر ارائه فقط توان استفاده از نرمافزارهای ارائه نیست بلکه هنر اتصال به ذهن مخاطبان، شناخت و برآورده کردن خواستههای آنهاست. "هنر ارائه، هنر همراه کردن افکار و دلهاست"- علی واحدی.
موثر بودن، خواه در زندگی شخصیمان و خواه در زندگی دیگران، محصول “منش” ماست، نه ثمره قواعد و فنونی برای اداره یا کنترل کردن دیگران. هفت عادت مردمان مؤثر، برنامهای برای ایجاد تغییر بنیادی و پایدار است. مشروط بر اینکه آنها را به خوبی بیاموزیم، به دیگران تعلیم دهیم و متعهد شویم که در زندگی روزمره به کار گیریم. در این سمینار، نکات برجسته کتاب فوقالعاده دکتر استفان کاوی در قالب سخنان بزرگان جهان و کلیپهای آموزشی جذاب به شما ارائه میگردد.
جلسهای تشکیل میدهید تا رئیس و همتایان خود را متقاعد کنید برای مثال، تأمین بودجه پروژهای ریسکی، اما آیندهدار. استدلالهای شما شورانگیز، منطقتان مقاومتناپذیر و دادههایتان جای تردید نمیگذارد. اما دو هفته بعد متوجه میشوید که پیشنهاد درخشان شما از دستور خارج شده است. چرا؟ مشکل چه بوده؟ راستی برای شما هم درگذشته این اتفاق افتاده؟ در این دوره کوتاه میخواهیم به نکاتی ظریف برای متقاعد کردن دیگران به ویژه مدیران ارشد بپردازیم. "هنر اقناع یعنی هنر بله گرفتن از دیگران"
چرا برخی تیمها همواره به عملکرد بالا دست مییابند در حالی که سایر تیمها که ظاهراً فرقی با آنها ندارند، برای نتیجه گرفتن جان میکَنند؟ اصلاً آیا هاله تقدسی که سالهاست بر گرد تیمها شکل گرفته درست است؟ اصلاً تیم "واقعی" به چگونه تیمی میگوییم؟ سازمان یک تیم موفق چگونه ساختاری دارد؟ روش تصمیمگیری در تیمهای موفق چگونه است؟ پاسخ این سوالات فوق را به زبان ساده و در هفت شاهکلید کارتیمی بررسی خواهیم کرد.
هوش عاطفی، شیوه برخورد فرد با مسائل و فراز نشیبهای زندگی را نشان میدهد. هوش عاطفی مجموعهای ازخصوصیات شخصیتی است که در سرنوشت و سبک زندگی فرد موثر است. افراد با هوش عاطفی بالا رضایت از زندگی بیشتری داشته و شادابتر هستند، ارتباط بهتری با اطرافیان برقرار کرده و قدرت سازش بیشتری با مشکلات عاطفی دارند. از زندگی عاطفی غنی و سرشاری برخوردار بوده و دلسوز و پرملاحظه هستند. مسئولیت پذیری بیشتری داشته و در مورد خود برداشت و نگرش مثبتی دارند. هوش عاطفی از دو بعد اساسی درونی (خودشناسی و خودسازی) و بیرونی (شناخت دیگران و روابط اجتماعی) تشکیل شده است. "هوش عاطفی اکتسابی است نه ذاتی ویا ژنتیکی"
ما از خط مرزی ورود به سرزمین عجایب گذر کردهایم - سرزمینی با آشفتگیهای غیرقابل پیشبینی و حجم ناباورانهای از تغییرات که برای آن آماده نیستیم. ، بسیاری از سازمانها در مسیر تلاش برای بقا و رشد و توسعه در این سرزمین ناکام ماندهاند و شمار اندکی هم سرمست از موفقیتاند. حال ما چه کنیم؟ یا باید خود را "قربانی تقدیری" همچون انبوه شکستخوردهها بدانیم، یا باید با شاگردی در مکتب پیشگامان، "استاد تغییر" شویم. در این دوره چندین مدل معتبر و پرکاربرد رهبری تغییر و تحول را در افراد و سازمان مورد بررسی قرار میدهیم.